Ömür Boyu Erişim
Makina Hangar; endüstriyel otomasyon sektönünün tüm bileşenleri, yapay zeka ve IoT sağlayıcılar ile endüstriyel görüntü işleme teknolojilerini tek çatı altında bir araya getiriyor. Fabrika Otomasyon Çözümleri 2024: Sanayi 5.0’a Yönelik Yenilikçi Adımlar 26-27-28 Kasım tarihlerinde Makina Hangar’da düzenlenen Fabrika Otomasyon Çözümleri etkinliği, otomasyon, Endüstri 4.0 ve Sanayi 5.0 çözümleri üzerine derinlemesine tartışmaların yapıldığı önemli bir platforma dönüştü. Sektörün profesyonelleri, sadece bilgi edinmekle kalmayıp, işbirlikleri ve stratejik bağlantılar kurarak endüstrinin geleceği üzerine önemli adımlar attılar.
Bu buluşma, Makina Hangar gibi stratejik bir mekânda gerçekleşerek büyük bir başarıya imza attı. Sektörlerin Kesişimi Üç gün süren zirve; otomasyon, makina sanayi, otomotiv, elektrik, tekstil ve savunma sanayi gibi kritik sektörleri kapsayarak endüstri çözümleri ve teknolojileri üzerine geniş bir perspektif sundu. Ford, Toyota, Şişecam, Beko, Vestel gibi global marka çalışanlarının katılımı, organizasyonun ulusal ve uluslararası ölçekteki etkisini pekiştirdi. Etkinlik, 26-28 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olup, 599 firmadan tekil olarak 1493 kişi ziyaret etmiş ve 3 gün boyunca 2000’i aşkın nitelikli profesyonel ziyaretçi katılımıyla tamamlanmıştır.
Fabrika Otomasyon Çözümleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen FMCG, Gıda ve Ambalaj Sektöründe Otomasyon Çözümleri paneli ve FMCG, Gıda ve Ambalaj Sektörü vaka analizlerinin video kayıtlarını içermektedir.
Panel: FMCG, Gıda ve Ambalaj Sektöründe Otomasyon Çözümleri
Moderatör: Alkım ERDÖNMEZ (MMO-Sanayi Çalışma Grubu Başkanı)
Konuşmacılar:
Sadullah İMAT-(YAYLA AGRO-ERP ve İş Yönetim Sistemleri Müdürü)
Mustafa TOPALOĞLU-(ELVAN GIDA-Yatırımlar Direktörü)
N. Tanzer ZEYTİNOĞLU-(HAYAT KİMYA-Global Teknoloji Direktörü)
Vaka Analizi: FMCG, Gıda ve Ambalaj Sektörü
Furkan GÜMÜŞ- (ÜLKER PLADİS-Proje ve Yatırımlar Yöneticisi)
Bekir KARINCALI-(BAREM AMBALAJ-Bilgi Teknolojileri ve Sürekli Gelişim Yöneticisi)
Ozcan DURMUŞ - (ERGİN MAKİNA-Genel Müdür Yrd.)
Tolga KUŞ -(BARAN AMBALAJ-İnsan Kaynakları ve Süreç İyileştirme Direktörü)
Genel katılıma açıktır.
1996'dan bu yana düzenlediği sanayi fuarlarıyla, Deutsche Messe Türkiye ofisi Hannover Fairs Turkey Fuarcılık, sanayi-fuarcılık iş birliği çerçevesinde 30 yıla yakın süredir Makina Mühendisleri Odası ile, birçok fuarında direkt olarak çalışmaktadır. Bu çerçevede, Makina Mühendisleri Odası tarafından işletmeciliği yürütülen MAKİNA HANGAR’da Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş., çözüm ortağı olup, farklı sektörlere yönelik konferans, panel, sempozyum, workshop gibi etkinliklerin planlanması ve düzenlenmesinin yanısıra, sektördeki firmalara kendi organizasyonları için farklı ihtiyaçlara hitap edecek odaların kiralanması ve MAKİNA HANGAR'ın üyelik ağının genişletilmesine yönelik hizmet sağlayıcı konumundadır.
MAKİNA HANGAR üye, sektör ve bölge ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen, seminer odalarının, konferans salonlarının, uygulamalı eğitim modüllerinin, üretkenlik atölyelerinin, ortak çalışma alanlarının ve sosyal tesislerin yer aldığı MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ'dir. MAKİNA HANGAR bünyesinde çeşitli sanayi dallarının sektörel konularında seminerler, sempozyumlar, kongreler ve eğitimler düzenlenecektir.