Makina Hangar; Proses Otomasyon Ekosistemi Bir Araya Geliyor!
8 ana sektörden 72+ konuşmacı, 450 firmadan 28 vaka analizi, 26 stant alanı ve 1200'den fazla karar verici, Proses Otomasyon Çözümleri için MAKİNA HANGAR'da bir araya geliyor! Hannover Fairs Turkey, ENOSAD ve Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi iş birliğiyle, Türkiye'nin proses endüstrisini ele alacağımız Proses Otomasyon Çözümleri, 18-20 Şubat 2025 tarihlerinde MAKİNA HANGAR'da gerçekleştirilmiştir.
Zirve, proses mühendisleri ile son kullanıcı firmaları ve proses endüstrisine yatırım yapmış sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Vaka analizi başlığı altında, Kimya & Petrokimya, Demir-Çelik & Metalürji, Enerji & Elektrik Üretim, Cam & Çimento, İlaç & Sağlık, Gıda & İçecek, Petrol & Doğalgaz, Su & Atık Su Yönetimi gibi endüstrilerdeki başarı hikayeleri, proje aşamaları, yatırım geri dönüşü, ölçeklenebilirlik, çıkarımlar ve tavsiyeler ele alınacak. Ayrıca fuaye alanında en güncel ürün ve demolar sergilendi.
Proses Otomasyon Çözümleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Enerji & Elektrik Üretim Sektörüvaka analizi video kayıtlarını içermektedir.
Vaka Analizi: Enerji & Elektrik Üretim Sektörü
Konuşmacılar:
BURHAN
ÖZBODUROĞLU (DELTA VANA
OTOMASYON- KIDEMLİ PROJE
MÜDÜRÜ) UMUT ÇETİN (TEKSAN- PROJE MÜHENDİSLİK
MÜDÜRÜ)
BORA ALP (NEXİS - KURUCU)
DİNÇER YILMAZ (EMKO- TEKNİK EĞİTMEN)
ERTAN DEMİRCİ (TOFAŞ
OTOMASYON- ROBOTİK
SİSTEMLER VE KONTROL UZMANI)
Genel katılıma açıktır.
Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi, Türkiye'nin sanayi ve mühendislik alanında öncülük ederek fark yaratacak projeler üretmeyi ve desteklemeyi hedeflemektedir. 2024 yılında Kartal Belediyesi ve HFT (Hannover Fairs Turkey Fuarcılık) ortaklığında kurulmuş olan Makina Hangar, makina imalat ve ilgili sektörler ile bölge halkımızın, üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeyi çocuklara ve gençlere bilimi ve mühendisliği sevdirmeyi ilke edinmiştir.
Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi üye, sektör ve bölge ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen, seminer odalarının, konferans salonlarının, uygulamalı eğitim modüllerinin, üretkenlik atölyelerinin, ortak çalışma alanlarının ve sosyal tesislerin yer aldığı “Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’dir. Bünyesinde çeşitli sanayi dallarının sektörel konularında seminerler, sempozyumlar ve kongreler düzenlenmektedir.
2.860 m² kapalı ve 2.400 m² açık alana sahip Makina Hangar, farklı sektörlere yönelik konferans, panel, sempozyum, workshop, eğitim ve seminerler, şirket toplantıları ve lansmanlar, sergiler gibi her türlü sosyal ve profesyonel etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Kuruluşunun ilk yılında 4700 öğrenciye yönelik farkındalık eğitimleri, yaz kampları ve maker atölyeleri gerçekleştirilmiştir.
Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi kuruluşunun ilk yılında 4700 öğrenciye yönelik farkındalık eğitimleri, yaz kampları ve maker atölyeleri gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte, öğrencilerin mühendisliğe olan ilgisini artırmış ve öğrencilere hayallerini gerçeğe dönüştürme konusunda ilham vermiştir.