Eğitimler

Beyaz Eşya Sektöründe Robotik Çözümler Paneli ve Vaka Analizi

Ömür Boyu Erişim

Eğitim Detayları

  • Aidat Borcu Olmayan Üye: Ücretsiz
    Aidat Borcu Olan Üye: Ücretsiz
    TMMOB Üyesi: Ücretsiz
    Misafir Katılımcı: Ücretsiz
  • 2 saat eğitim
  • 3 video
Eğitmenler

Makina Hangar

Eğitmen Profili

Eğitim Amacı

Makina Hangar; robot üreticileri ve sistem entegratörleri ile hizmet sağlayıcıları ve robotik süreçler için tamamlayıcı ürün sağlayıcıları tek çatı altında bir araya getiriyor.

Başta endüstriyel, mobil ve kolaboratif robotlar, kaynak robotu, endüstriyel yapay zeka, nesnelerin interneti, robotik süreç otomasyonu ve robot entegrasyonu gibi çözümlerin sergileneceği zirvede, bu ürünlerin otomotiv yan sanayii, beyaz eşya, gıda, sağlık, tekstil ve makine gibi öncü sektörlere katacağı kalite, verimlilik ve hız gibi kavramlar, dinleyicilere uzman kişilerce aktarılacak.

Alanında uzman markaların demo sergileyeceği ve farklı sektörlerden gelen uzmanların vaka analizi ve başarı hikayelerinin paylaşıldığı Robotik Otomasyon Çözümleri Zirvesi ve Çalıştayı, 8-9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Makina Hangar Kartal’da düzenlenmiştir.


Eğitim İçeriği

Robotik Otomasyon Çözümleri Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Otomotiv Sektöründe Robotik Çözümler paneli ve otomotiv sektörü vaka analizlerinin video kayıtlarını içermektedir.

Panel:  Beyaz Eşya Sektöründe Robotik Çözümler - Moderatör: Tunç ATIL (ENOSAD-Yönetim Kurulu Başkanı)

Konuşmacılar:
Emrah YILMAZ (BEKO-Direktör)
Mustafa ÇELİKER (FERRE/FEMAS-Planlama ve Dijital Dönüşüm Direktörü)
Ömer Faruk ÖZER (WAT MOTOR-İş Birimi Lideri -Otonom Sistemler)

Vaka Analizi: Beyaz Eşya Sektörü

Konuşmacılar:
Ferhat ŞAPÇI (BEKO-Üretim Mühendisliği Yöneticisi)
Ömer Faruk ÖZER (WAT MOTOR-İş Birimi Lideri -Otonom Sistemler)
Emrah YILMAZ (BEKO-Direktör)
Mustafa ÇELİKER (FERRE/FEMAS-Planlama ve Dijital Dönüşüm Direktörü)


Kimler Katılabilir

Genel katılıma açıktır.


Eğitmenler

Avatar

Makina Hangar

Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi, Türkiye'nin sanayi ve mühendislik alanında öncülük ederek fark yaratacak projeler üretmeyi ve desteklemeyi hedeflemektedir. 2024 yılında Kartal Belediyesi ve HFT (Hannover Fairs Turkey Fuarcılık) ortaklığında kurulmuş olan Makina Hangar, makina imalat ve ilgili sektörler ile bölge halkımızın, üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeyi çocuklara ve gençlere bilimi ve mühendisliği sevdirmeyi ilke edinmiştir.

Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi üye, sektör ve bölge ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen, seminer odalarının, konferans salonlarının, uygulamalı eğitim modüllerinin, üretkenlik atölyelerinin, ortak çalışma alanlarının ve sosyal tesislerin yer aldığı “Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’dir. Bünyesinde çeşitli sanayi dallarının sektörel konularında seminerler, sempozyumlar ve kongreler düzenlenmektedir.

2.860 m² kapalı ve 2.400 m² açık alana sahip Makina Hangar, farklı sektörlere yönelik konferans, panel, sempozyum, workshop, eğitim ve seminerler, şirket toplantıları ve lansmanlar, sergiler gibi her türlü sosyal ve profesyonel etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Kuruluşunun ilk yılında 4700 öğrenciye yönelik farkındalık eğitimleri, yaz kampları ve maker atölyeleri gerçekleştirilmiştir.

Makina Hangar | Mühendislik ve Teknoloji Merkezi kuruluşunun ilk yılında 4700 öğrenciye yönelik farkındalık eğitimleri, yaz kampları ve maker atölyeleri gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte, öğrencilerin mühendisliğe olan ilgisini artırmış ve öğrencilere hayallerini gerçeğe dönüştürme konusunda ilham vermiştir.